X

5 روشی که باعث می شوند والدینتان به صورت مناسبی به صحبت های شما گوش دهند


ارتباط مناسب با والدین یا مراقبان یک عامل مهمی برای داشتن زندگی بدون چالش می باشد.

ولی در صورتی که زندگی شما دارای وضعیت همدلانه نباشد، در اینجا یک سری توصیه هایی بیان شده است که با استفاده از آنها می توانید از مشکلات موجود عبور کنید و پیام خودتان را به والدینتان برسانید.

1. زمان بندی مناسبی داشته باشید

زمان بندی یک عامل بسیار مهمی می باشد. چه در صورتی که شما دارای حمایت عاطفی باشید یا دارای آخرین مدل گوشی آیفون باشید، شما باید دارای زمان بندی مناسبی باشید.

موارد در حال اتفاق افتادن در خانواده را تنظیم کنید و یک زمانی را برای گفتگو انتخاب کنید که بزرگتر ها استرس نداشته باشند یا از طریق سایر موارد دچار سردرگمی نشوند.

صحبت کردن در زمانی که در ماشین هستید، نسبت به زمان اول صبح که استرس شروع می شود و هر شخصی تلاش می کند تا از خانه خودش بیرون بیاید، راحت تر می باشد.

همچنین این حالت به شما کمک خواهد کرد تا از طریق یک شروع کننده ای همانند “سلام، آیا امروز برای چت کردن وقت دارید؟” شروع کنید.

ولی در صورتی که در وضعیت بحرانی قرار داشته باشید یا به کمک ضروری نیاز داشته باشید، و این کمک صورت نگیرید – فقط برای دستیابی به آن تلاش کنید.

2. از جمله های “من” استفاده کنید

این مورد تکنیک مناسبی می باشد. به جای اینکه بگویید “شما اصلا به من اهمیت نمی دهید!”، سعی کنید از این جمله استفاده کنید: “من واقعا ناراحتی می شوم در زمانی که احساس می کنم «در این قسمت مشکل را بیان کنید»”.

زمانی که از جمله های “من” استفاده می کنید، شما به جای اینکه سعی کنید طرف مقابلتان را به دلایل دیگری سرزنش کنید، به صورت مبنایی مسولیت عواطف خودتان را برعهده می گیرید.

زمانی که از کلمه “شما” استفاده می کنید، ممکن است که فرد دیگر احساس کند مورد حمله قرار گرفته است و به همین دلیل احتمال گوش دادن آنها به حرف شما پایین می آید.

ورژن خلاصه شده این جمله ها به این شکل می باشد: “من” = مکالمه مفید؛ “شما” = استدلال بزرگ.

3. با تاخیر انجام بدهید

رهیافت “بدون فشار” برای یک ارتباط می تواند کارایی مناسبی داشته باشد. به این صورت باید بگویید که: “سلام، من می خواهم که در مورد «مشکل موجود را اینجا بیان کنید» با شما صحبت کنم، ولی نیاز نیست که همین الان جواب خودتان را بگوییید.

من می خواهم که در مورد این مسئله فکر کنید و زمانی که آمادگی داشتید به سمت من بیایید.”

این رهیافت می تواند کارایی مناسبی داشته باشد، چرا که تقاضای کمتری نسبت به درخواست صادقانه دارد.

این درخواست به والدین / مراقبان شما اجازه می دهد تا در فرصت زمانی که در اختیار دارند نسبت به این مسئله فکر کند.

علاوه بر این، این حالت نشان خواهد داد که شما صبور، منطقی و بالغ می باشید.



4. سعی کنید که به صورت فعالی به صحبت های طرف مقابلتان گوش دهید

در صورتی که می خواهید والدینتان / مراقبانتان به صبحت های شما گوش دهند، شما هم باید تا اندازه ای به صحبت های آنها گوش دهید.

گوش دادن فعال یک تکنیک فوق العاده ای می باشد که به دیگران نشان می دهد شما به دیدگاه های آنها توجه می کنید. نحوه انجام دادن اینکار به این صورت است:

زمانی که می گویند، “من بیمار هستم و از اینکه به شما بگویم اتاق را تمیز کنید، خسته شده ام. این وضعیت منزجر کننده می باشد.” وسط صحبت آنها نپرید و جملات آنها را قطع نکنید.

یک نفس بکشید و سعی کنید یک موردی همانند این مورد را بگویید که “من شنیدم که واقعا می خواهید اتاقم را تمیز کنم. من تمام تلاشم را خواهم کرد تا وضعیت بهتری پیدا کنم.”

زمانی که به یک شخصی نشان می دهید که شما به حرفهای بیان شده وی گوش می کنید، این کار باعث خواهد شد که شما تنش موجود در رابطه را کاهش دهید.

5. یک تواقفی ایجاد کنید و دوباره تلاش کنید

با وجود تمام تلاشهایی که کرده اید، برخی مواقع شرایط موجود منجر به عصبی شدن شما خواهد شد. در زمان بعدی که مکالمه شما به سمت یک جر و بحث کشیده شود، بحث را متوقف کنید و یک فاصله ای را ایجاد کنید.

تفکرات خودتان را جمع کنید و در مورد اینکه دوست دارید به چه نحوی با شما صحبت شود، فکر کنید. این وضعیت نشان خواهد داد که شما می خواهید مسولیت اقدامات خودتان را بر عهده بگیرید و والدین شما تمایل بیشتری برای اعتماد کردن به شما خواهند داشت.

در صورتی که تلاش کمتری کرده باشید و احساس کنید که هیچ نوع پیشرفتی نداشته اید، در مورد افراد دیگری فکر کنید که می توانید با آنها صحبت کنید – یک دوست، شاید یک خواهر یا برادر ناتنی، عمو یا دایی و یا یک معلم.

منبع : همسرانه