مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی در سریع ترین زمان ممکن

مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی یک راه مناسب برای بیان مشکلات و دغدغه های افراد با مشاوران مد نظر خود می باشد.

در روش مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی افراد به راحتی از طریق آنلاین می توانند با مشاور خود در ارتباط باشد.

همچنین رایگان بودن این روش مزیت بسیار بزرگی است که می تواند افراد بسیار زیادی را برای استفاده از این روش ترغیب نماید.

در ادامه مقاله به بررسی ابعاد مختلف مشاوره های روانشناسی و نیز روان درمانی ها می پردازیم تا تفاوت آنها را به خوبی تبدیل نماییم.

زیرا بسیاری از افراد با وجود مراجعه به مراکز مشاوره جهت مشاوره های مختلف هنوز تفاوت‌های میان آنها را و نحوه ی عمل هر کدام از آنها را به خوبی نمی دانند.

مثلا نمی دانند که در زمینه مشکلی که دارند آیا بایستی به روان درمانی بپردازند یا مشاوره مربوطه می‌تواند راهگشا باشد.

همچنین در استفاده از انواع مختلف مشاوره آماده مشاوره خانواده، مشاوره زناشویی، مشاوره پیش از ازدواج و موارد مشابه دچار تردید و اشتباه می شوند.

مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی و روان درمانگری

در گذشته، مشاوره تعریف شد و خصوصیات آن بیان شد.

حالا روان درمانگری را تعریف می کنیم و تمایز بین مشاوره و روان درمانی را توصیف می کنیم:

والبرگ روان درمانی را درمانی توصیف می کند که هدف آن درمان مشکلاتی است که ماهیت عاطفی دارند.

در این درمان، یک فرد آموزش دیده به طور آگاهانه یک رابطه حرفه ای با بیمار ایجاد می کند.

هدف او ایجاد چنین رابطه ای با اصلاح، اصلاح الگوها و الگوهای رفتاری و کمک به توسعه مثبت و تعالی شخصیت بیمار است.

از روان درمانی، تعاریف دیگری وجود دارد که ما به خاطر طولانی شدن کلمه به آن اشاره نمی کنیم.

راجرز و پترسون و بسیاری از مشاوران و روانپزشکان بر این باورند که بین مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی و روان درمانی تفاوت وجود ندارد و این دو اصطلاح می توانند جایگزین استفاده شوند.

اما بعضی نیز بیان می کنند که بین دو روش در دو طرف تفاوت وجود ندارد اما این دو در مورد آماده سازی و برنامه ریزی تهیه شده حداقل متفاوت هستند.

آنها این تفاوت ها را از لحاظ هدف، نوع ارجاعات، روش و مکان استفاده از این دو روش مطرح می کنند.

مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی در سریع ترین زمان ممکن

مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی در سریع ترین زمان ممکن

دلایل تفاوت و تفاوت مشاوره و درمانگر

برخی از نظرات طرفداران اختلاف بین مشاوره و درمانگر به شرح زیر است:

هدف مشاوره پیشگیری است، اما هدف روان درمانی درمان است.
مشاوره به عادت و روان درمانی برای مقابله با افراد غیر طبیعی، غیر طبیعی، متضاد و نامناسب.
خدمات مشاوره ای بیشتر در مدارس و سازمان های آموزشی و اجتماعی ارائه می شود، در حالی که روان درمانی معمولا روانی است و این در بیمارستان ها انجام می شود.
در مشاوره، تعداد جلسات و زمان صرف شده کمتر از روان درمانی است.
در مشاوره، توجه به موضوعاتی که در آگاهی فرد قرار دارند، توجه می شود، در حالی که در روان درمانی، وجدان ناخودآگاه مراجع مورد توجه قرار می گیرد.

در مشاوره، در زمینه های خودآگاهی و رشد در حوزه های استقلال، تصمیم گیری، در زمینه مشکلات و غیره، اشاره می شود، در حالی که زمینه روان درمانی یکی از مسائل تناقض فردی است.
اعتبار برای خلاقیت در حوزه مشاوره کارگر است و درمان بیماری روانی یک درمان ذهنی است.
روان درمانی بر تغییر شخصیت متمرکز است، اما مشاوره تلاش می کند تا شخص را به استفاده از منابع موجود سوق دهد.
در روان درمانی، ارزیابی و تشخیص اغلب در مصاحبه های بالینی استفاده می شود، در حالی که مشاور کمتر احتمال دارد مورد آزمایش قرار گیرد و ابزارهای روان سنجی استفاده شود.
مشاوره در مورد روان درمانی، با توجه به مقامات، و بر خلاف روان درمانی، مسائل عاطفی حاد را کاهش می دهد.
روان درمانی به دنبال دستیابی به اهداف توانبخشی و مشاوره برای اهداف توانبخشی است.

مشاوره تحصیلی کسی که از درس خوندن پیشمون شده و می خواهد درست انتخاب رشته کنه

علل تشابه و عدم تمایز بین مشاوره و درمان گری

در مقابل موارد فوق، طرفداران عدم تمایز بین مشاوره و روان درمانی می گویند که جدایی رفتارهای نرمال و غیر طبیعی و رفتارها، هر چند به نظر می رسد آسان باشد، ولی در واقع با مشکلات مواجه است.
طبیعی و غیر طبیعی، در راستای یک خط مستقیم، برای تعیین دقیق نقطه تعیین فاصله بین این دو حالت، یک اشکال نیست.
فروید معتقد است که آنچه در مورد افراد غیر طبیعی اتفاق می افتد. این نیز برای افراد عادی اعمال می شود.
در محل مشاوره و روان درمانی، روانپزشکان در بیمارستان، کلینیک و جاهای دیگر که کار می کنند، گفته می شود همان خدمات مشاوره را ارائه می دهند؛ زیرا مشاور همچنین روان درمانی علاوه بر راهنمایی و مشاوره تحصیلی نیز ارائه می دهد.
علاوه بر این، در برخی از بیمارستان ها، مشاوران مشاوره را ارائه می دهند و در بسیاری از مدارس، روانشناسی بالینی در ارائه خدمات بهداشت روانی شرکت می کند.
از آنجا که روان درمانی در مشاوره وجود دارد، بنابراین نیازی نیست تفاوت بین این دو را با توجه به میزان آگاهی آگاهی یا ناخودآگاه مقامات، یا تعداد جلسات و زمان صرف شده یا جنبه های مربوط به پیشگیری و رفتار است.
در همین حال، در طول درمان، رشد جمعیت هدف و مشاوره و روان درمانگر خدمات مشابهی را ارائه می دهد.
راجرز خود را یک روان پزشک و مشاور می داند و بین دو رشته تفاوتی نمی داند.
تفاوت در روش، استفاده از ابزارهای مختلف، و یا در نظر گرفتن اهداف ظاهری مختلف، و یا انواع مختلف مسائل مورد بررسی و مانند آن، جنبه هایی است که می تواند مشاوره را از روان درمانی متمایز کند.
با این حال، در هیچ یک از این موارد، مرزهای مشخصی برای تمایز بین دو رشته وجود ندارد و در حقیقت، هر دو زمینه متفاوتی در زمینه های مختلف دارند.

منبع :مشاوره آنلاین رایگان روانشناسی در سریع ترین زمان ممکنمرکز مشاوره روانشناسی مشاورانه

 

4 پاسخ
  1. Mitra گفته:

    سلام من یک دختر ۲۰ ساله هستم ،دانشجو رشته اموزش زبان انگلیسی و مدت دوسال هست ک در موسسان تدریس زبان انگلیسی دارم.از طرف خانواده ب شدت محدود هستم نسبت ب هم سن های خودم در واقع هیج ازادی ندارم ،خانواده سطح بالایی دارم و تحصیل کرده اما افکار قدیمی دارن هیج ارتباط خوبی باشون ندارم و این ازارم میده احساس میکنم اصلا زندگی نکردم این ۲۰ سال رو فقط تحت سلطه و زیر چنگ خونواده بودم دیر یا زود عروسم میکنم و تمام ، نوجویی و تونی خوبی نداشتم و ندارم شاید مقصر خودمم نمیدونم چطور باید رفتار کنم لطفا کمکم کنین خاهش میکنم

  2. مشاور گفته:

    سلام به شما میترا جان
    در سالهای قبل شما در سن نوجوانی قرار داشته اید و در این سنین نگرانی های والدین بیشتر می باشد چون احتمال خطا و اشتباه بیشتر می شود و عموما نوجوانان بر پایه خیالپردازی و ریسک پذیری بالا تصمیم گیری می کند اما شما در زمان فعلی وارد دوره جوانی شده اید و می توان با نکرانی کمتری به شما اعتماد کرد اما دقت کنید تا زمانی که شما در مورد احساسات و نیازهیا خودتان با خانواده صحبت نکنید نمی توانید انتظار تغییری در رفتارهای انها را داشته باشید .
    اگر مایل هستید کاری را انجام بدهید و یا ازادی را داشته باشید بهتر است در زمان مناسب در کنار بیان درک نگرانی های انها در مورد خواسته و احساسات و نیازهای خودتان با آنها صحبت کنید در این تعامل می توان نتیجه گیری بهتری داشت تا زمانی که شما با حدس در مورد مخالف بودن آنها از هرگونه اقدامی خوداری کنید .

  3. Mitra گفته:

    راستش خیلی باپدرمادرم صحبت کردن مامانم دائم میگه باید مراقبت باشم و تنها هدفشون اینه منو زودتر عروس کنن، در حالی ک آروزی ی تفریح کوتاه با دوستای هم سن خودم ب دلم مونده، نمیدونم باید چ رفتاری کنم و در چ قالبی دوباره خواسته هام رو ب خانوادم بگم

  4. مشاور گفته:

    نگرانی آنها قابل احترام می باشد اما بهتر است شما در کنار بیان اینکه نگرانی آنها را درک می کنید در مورد علایق و دیدگاهای خودتان در مورد این مسیر زندگی با آنها صحبت کنید تا بتوانید نتیجه گیری بهتری داشته باشید .
    دقت کنید که دلیل این نگرانی آنها از اهمیت برخوردار می باشد اگر /انها نوعی وسوس فکری و یا باور بنیادین داشته باشند می تواند تغییر سخت تر باشد اما بازهم بهتر است سعی کنید کنید که حتی از افکار بنیادین منفی نیز وجود دارد در پروسه خانواده درمانی به کمک مشاور مسیر بهتری را طی کنید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *