مشخصات این آزمون :

حالت مقایسه‌ای، قابلیت استفاده آنلاین، گزارش تکمیلی .

زبان‌ها:

عربی، چینی (سنتی)، هلندی، انگلیسی، فرانسه‌ای، آلمانی، هندی، مجارستانی، ایتالیایی، پرتقالی، روسیه‌ای، اسپانیایی.

مشاوره تحصیلی کسی که از درس خوندن پیشمون شده و می خواهد درست انتخاب رشته کنه

کاربرد :

بر اساس تعریفی که ایسنک  بیان کرده است، آزمون EPP6 عبارت از پرسش نامه شخصیتی مقایسه‌ای و چندی بخشی می  باشد که برای بررسی سه بخش برون گرایی، عاطفی و ماجراجویی به کار گرفته می‌شود.

پس زمینه نظری :

EEP6 یک پرسش نامه چند بخشی می‌باشد که بر مبنای نظریه شخصیت ایسنک قرار دارد. با در نظر گرفتن گستره زیاد مدل فاکتور پنج ، فاکتور‌های برون گرایی، روان رنجور خویی و روان پریشی گرایی ایسنک می‌تواند در ساختار های دسته‌بندی کلی این مدل به کار گرفته شود.

این فاکتور‌های عمومی، باعث می‌شود که دیدگاه فرد انطباق پذیر تر باشد. با این وجود، این بخش‌ها بیش از حد نمی‌باشند؛ هدف عبارت از این است که این بخش‌ها مورد تایید این فاکتور‌ها قرار گرفته شوند.

سه بخش ذکر شده در EPP6، به نام های برون گرایی، عاطفی (روان رنجور خویی) و ماجراجویی (روان پریشی گرایی) با این نظریه مطابقت دارند و نتایج به دست آمده از هفت مقیاس فرعی را به صورت خلاصه وار نشان می‌دهند. علاوه بر این، یک مقیاس درست و دقیقی هم به این پرسش نامه اضافه شده است.

اجرا  :

بعد از ارائه دستور العمل ها و راهنمایی های عمومی، آیتم‌های آزمون یک به یک ارائه می‌شوند. فرد پاسخ‌دهنده جواب‌ها را بر روی یک مقیاس سه نقطه ای (“بله” ، “خیر”، ” نمی‌توانم تصمیم بگیرم”) وارد می‌کند.

به محض وارد کردن پاسخ، آیتم‌های بعدی به صورت اتوماتیک وار ظاهر می‌شوند. در این آزمون امکان اصلاح آیتم‌های قبلی وجود ندارد.

فرم‌های آزمون :

فرم طولانی S1 شامل440 آیتم (21 مقیاس فرعی) می‌باشد؛ فرم کوتاه S2 شامل 200 آیتم (9 مقیاس فرعی) می‌باشد.

امتیاز بندی :

برای تمامی مقیاس‌های فرعی، امتیازات خام، مقیاس درستی و تعداد پاسخ‌های “نمی‌توانم تصمیم بگیرم” ارائه می‌شود. امتیازات خام مربوط به سه بخش، با توجه به مقیاس‌های مربوط به آن بخش‌ها محاسبه می‌شوند.

پایایی :

برای فرم S1، امتیازات پایایی (سازگاری درونی) بین r = 0.56 (تمایل شدید) تا r = 0.85 (نامرغوب بودن، نارضایتی) برای مردان و از r = 0.41 (تمایل شدید) تا r = 0.89 (نارضایتی) برای زنان متغیر است. برای فرم S2، میزان پایایی بین r = 0.68 (وظیفه نشناسی) تا r = 0.89 (نارضایتی ) برای مردان و از r = 0.74 (جرات) تا r = 0.85 برای زنان متغیر است.